Sneak peak torstailta

Torstai-ilta kului Helsingissä, jonne matkustin ystäväni ja potentiaalisen kohderyhmäläisen kanssa Olli Johan Lindoorsin SADE -sormuksen lanseeraustilaisuuteen. Paikalla saattoi taktisesti olla myös muutama muu hääbloggaaja ;) 


Itse kuvauksen kohde kunniapaikalla.

Sormus oli todella kaunis, mutta saatan olla tyhmä, kun olin eniten innoissani Gittan (oikealla) tekemästä Sade -nimisestä kappaleesta, joka on saanut inspiraationsa tuosta sormuksesta.  Tai tästä en tietenkään osannut olla etukäteen innoissani, mutta näin jälkikäteen mietittynä tuo oli aivan mieletön lisä iltaan. Kuvan kolme naista ovat kaikki töissä myymälässä, ja mukana myös itse suunnittelija Olli Lindroos. 


Olli ylisi upeasti useaan kertaan näitä naisia, jotka olivat loihtineet koko tilaisuuden kasaan. Upealta näytti! 


 Kukat tilaisuuteen oli tehnyt Ingela Waismaa Flora variasta. Jokainen sai myös mukaansa pienen lahjapussukan, josta löytyi upea rintaneula. Tilaisuuteen tehdyt kimput arvottiin ennaltailmoittautuneiden kesken, ja voittajat päästelivät ihania riemunkiljahduksia. Onnea voittaneille!


 Tarjolla oli skumpan lisäksi myös aivat ihanat herkut, joita minä ruokavammaisena päädyin vain ihailemaan. Silmän ruokaa riitti loistavasti myymälän somistuksesta!


Olli Lindroosin LUMI voitti vuonna 2012 vuoden kaunein sormus -tittelin. SADE on jatkoa tälle sormukselle, ja sopii kaikkineen täydellisesti yhteen LUMI-sormuksen kanssa. 


Täytyy kertoa oikea juntti-lande-yksityiskohta, kun ajeltiin nimittäin metrolla Itäkeskuksesta Rautatientorille ja takaisin, huikeeta! Olen siihenastiseen elämääni kulkenut vain pysäkinvälin metrolla, joten tämä oli mun toinen ja pisin metromatka. Ja siinä oli ne suuret uutiset, hah! :D Nämä flunssaisen jutut on aina parhaita! ;)

Ihanaa viikonloppua kaikille! 

Kommentit

  1. Minäkin päädyin vain ihailemaan ruokia näin "ruokavammaisena" ;) Mutta oli varmasti hyviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, luinkin blogistasi nykyisestä ruokavaliostasi! Mulla on vielä sokerilakko rajoittamassa ruokavaliota vähän lisää. Kaikki näytti kyllä niin hyvältä! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit