Aamulypsyllä

Huhheijaa mikä viikon aloitus mulla olikaan, kun kello soi maanantaiaamuna 5:30 ja vajaan tunnin päästä kääntyi auton nokka kohti Helsinkiä. Tällä kertaa hyvin erilaisissa fiiliksissä, kuin koskaan ennen. Ei ollut oikein mitään hajua, mitä pitäisi odottaa. Mutta se selvisikin aika äkkiä, kun pojat olivat ottamassa vastaan, ja ystäväni kanssa käveltiin radio Suomipopin studioon ja istuttiin siellä Aamulypsyn lähetyksen viimeiset puolitoista tuntia! 


Osallistuin ehkä viikko sitten kilpailuun, jossa piti perustella miksi on Aamulypsyn uskollisin fani ja palkintona oli tuo ylläoleva aamiainen, jonka oli kokkaillut Master Chef -finalisti Hanna! Ilmeisesti valitsin sanani oikein. 

Oltiin ystäväni kanssa ihan paniikissa, molemmat varmaan pystyivät lukemaan sen toistensa naamoilta, kun Jaajo heitti, että voitaisiin olla hetki lähetyksessä. Ja mitäs sihen muuta kuin kuulokkeet päähän ja yritti olla liikaa tirskumatta mikki naamalla :D 

Molemmilla yhtä typerä virne naamalla :D 

Lopuksi piti tottakai ottaa vielä kuvat, jäi harmittamaan, kun Anni ei ollut paikalla! Oli ihan mieletöntä päästä kuitenkin edes "poikia" katsomaan, ja seuraamaan radiolähetyksen tekemistä. Oli jotenkin omituista katsoa, miten äänet saa kasvot ja eleet, ja mitä tapahtuu spiikkien välillä. Tuo puolitoistatuntinen meni ihan silmänräpäyksessä, ja nyt täytyy vaan ahkerasti päivystää, jos kuuluisi vaikka oma jännittynyt ja vapiseva ääni radioaalloilta. Epäilen, mutta olihan se silti ihan ikimuistoista! 

Huhheijaa, naamalla on kyllä ollut sellainen virne lähetyksestä asti, ettei mitään rajaa! Tästä huutomerkkien määrästä voinee päätellä, miten innoissani tästä reissusta olin... :) 

Ihanaa tiistai-iltaa kaikille! :) 

Kommentit

 1. Voi kun kuulostaa jännittävältä, tollaseen olisikin kiva joskus päästä mukaan!
  Kuuluiko sun ääni radiossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuului! Muutaman sanasen pääsin höpöttämään, ääni vapisten suorassa lähetyksessä! :D Muuten oli jotenkin tosi rentoa mennä sinne, mutta sitten kun laitettiin kuulokkeet päähän niin alkoi jännittää! :D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit