tiistai 4. maaliskuuta 2014

Somistus kotiin

Järjestin viikonlopuksi nettisivujen avajaistilaisuuden, jonne kolmen päivän varoitusajalla sain hyvin kasattua tarjoilut ja palveluntarjoajat, sekä tietysti itse juhlavieraat. Nettisivut saatiin auki ajallaan, ja pienistä teknisistä ongelmista huolimatta ne toimivatkin kohtuullisen hyvin. Toki sivut eivät näytä ihan siltä miltä haluan, mutta sekin täytyy korjata. Tärkeintä nyt kuitenkin, että palvelut ovat esillä, ja valikoima "virallisesti" vuokrattavissa.

Julkkareiden kukat olivatkin jo esillä, joten seuralaiset esittelyssä. Oma kerrostalokolmiomme saatiin ihanan valoisaksi, kun tumma ruokapöytämme olohuoneessa peitettiin vaalealla liinalla, ja keittiöönkin laitettiin vaaleat liinat. Miten paljon niinkin pieni asia, kuin pöytäliina voikaan tuoda muutosta! 


Kodin somistus oli tietysti hoidettu vuokraamon tuotteilla, paitsi lautaset ja teeman vuoka ei kuulu vuokraamon valikoimaan. Selvästi siis ainakin jonkin sortin tarjoilulautanen puuttuu valikoimasta. :) Viimeisen silauksen olisin saanut, kun muffinivuoatkin olisivat olleet punaiset, mutta en tietenkään ymmärtänyt sanoa asiasta mitään, kun niitä tilasin. 

Lahteen on tosiaan avautunut Pikkuhuone Villikko, josta löytyy raakaruokakahvila, smoothiebar, sekä ihania raakaherkkukursseja ja hyvinvointi-iltoja. Nuo raakabrowniet olivat aivan järkyttävän hyviä, ja niitä sainkin aikamoisen kasan, jonka tuhosin periaatteessa yksin ennen kuin viikonloppu oli ohi.... Browniet olivat viljattomia, maidottomia, sokerittomia, ja se suussasulava täyte kelpaa pähkinä-allergikoillekin. En sano, että muffareissa olisi ollut jotain vikaa, mutta nuo browniet iskivät juuri tämän sokilakkoisen suklaasuoneen, ettei mitään rajaa. Olisikohan ok tilata toinen samanlainen satsi ihan vaan itselleen? En kerennyt edes kuvata niitä, ennen kuin ne olivat jo tarjoiluvadilta hävinneet. Aivan ihanaa, että Lahdesta löytyy tällaisiakin herkkuja, aivan varmasti tilaan jatkossakin! 


Ah, kunhan tulee kesä ja pääsen kuvailemaan nuo puulaatikot kesäpöytien koristeena, niin ne pääsevät oikeuksiinsa! Superkätevät, kun käytössä on vain yksitasoinen pöytä, ja niin kestävät, että pari 5 litraista boolimaljaa meni päälle kevyesti! :) Ihan parasta. :) 

Niin, ja Paulan Juhlapalvelun nettisivuillekin päivittyy jatkuvasti uusia somisteita vuokraamoon, käykäähän kurkkimassa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti