Pilttipurkit hääsomistuksessa

Koska omankin vuokraamon arvot ovat lähteneet pitkälti kulutuksen vähentämisestä, miksen käyttäisi hyödyksi myös kierrätystä? Kynttilät hääsomistuksessa ovat kuumaa kamaa, samoin kuin "ihanan vintage-henkiset" pilttipurkit! Pilttipurkit kynttiläkippoina, bingo! Ikuisuuksia vanha keksintö, mutta ah-miten toimiva! 
Ideoita pilttipurkkien käyttöön on jälleen miljoona, kun vaan jaksaa kaivaa internetin ihmeellistä maailmaa tarpeeksi! Purkkien kierteisiin saa melkein mitä vaan kiedottua niin, ettei se hievahdakaan. Itse aion ottaa purkit testiin parin viikon päästä miehen juhlissa, ja purkit päätyvät sen jälkeen myös vuokraamon valikoimaan

Meillä on tosiaan 2-vuotias tytär, jonka kanssa tyhjennetään kilpaa hedelmäsosepurkkeja. Ja kun niitä kerran tulee, miksen niitä käyttäisi myös uudelleen? :) Purkit kierrätykseen, vaikka ihan muihin tehtäviin! 

Vuokrattavien purkkien ainoa rajoittava tekijä on, että niihin ei saa tehdä mitään, mitä ei saa myöhemmin pois. Purkit ajavat asiansa kuitenkin varsin loistavasti esimerkiksi teemaväreihin sopivalla nauhalla, tai juuttinarulla. Tai miksei vaikka koristehiekalla ja tuikulla. 

Tiedä sitten aikojen saatossa, kun purkkeja varmasti kertyy, päätyykö valikoimaan myös eri teemojen mukaisia kipposia. Voin myös ostaa isompia määriä tuunattuja kippoja, mikäli omista juhlista on sellaisia jäänyt! :) Mitäs tykkäätte tuikkukipoista häiden kynttiläsomisteina? 

Ps. Ihana Mr. Kors jäi nyt kuitenkin Lahden Kekäleen myymälään odottamaan uutta omistajaansa ainakin viikonlopun yli, joten käykääs äkkiä hakemassa ainokainen kappale, mikäli sellaista mielitte! 

Kommentit

Suositut tekstit