Pikaäänestys Mr. Korssista

Apuaaa. Nyt mennään ja pahasti ohi aiheen, mutta vähän pakko purkaa. Kävin tänään Lahden Kekäleessä ihan muissa asioissa, ja mitäs muuta mun silmiini pistikään, kuin aivan ihanat ja mahtavat Michael Kors laukkuset! Saatoin ihan vahingossa rakastua... Ja nyt en enää tiedä mitä teen!


Olen jo pitkään pohtinut laadukkaan nahkalaukun ostamista. Mutta nyt kun ostamisen arvoinen on tullut vastaan, en tiedä raaskinko sittenkään siihen sijoittaa! Tiedättekö, tämä laukku olisi täydellinen, jos...

Ihan sama mitä tuohon perään kirjoittaa, koska jo sen "jos" sanan olemassaolo saa mut epäilemään tämän rakkauden kestamistä.

Ainoa minua häiritsevä tekijä laukussa on sen väri. Se ei missään nimessä saa olla musta, mutta en nyt ajatellut ihan valkoistakaan. Olisin ehkä halunnut laukusta luggage -värin, jota tuntuu löytyvän hyvin nihkeästi.

Kuva täältä
Nyt mun pitäisi huomisiltaan mennessä päättää mikä tämän laukun kohtalo tulee olemaan. Olen ihan kauhuissani. Ihan rehellisesti! Tämä täyttää laukkuvaatimukseni muuten täydellisesi: sisällä on tilanjakaja ja paljon erilaisia taskuja. Hihna on hyvän pituinen ja laukku nousee kivasti olalle myös toppatakin kanssa. Ja sinne mahtuu läppäri. Mutta kun se on valkoinen. Voinko tyytyä valkoiseen?


Kaikkea muutakin ihanaa Mr. Korssilta löytyy, mutta tämä iso tote-laukku olisi tarvelistani kärkipäässä. Tähän alla olevaan mustavalkoiseen rakastuin myös ensisilmäyksellä, ja päähän välähti noin miljoona erilaista asukokonaisuutta, jotka tämä kaunokainen kruunaisi.

Apuja siis kaivataan, PIKAÄÄNESTYS! KYLLÄ VAI EI??

Kommentit

 1. Ihania ovat, mä tykkään tosta valkoisesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään sikana, mutta ehkä sitten kuitenkin enemmän tuosta ruskeasta.. taitaa jäädä vielä pohdintaan kuitenkin!

   Poista
 2. Äsh! Ne on kaikki musta aivan ihania, eikä vaan vähän vaan superisti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin onkin! Voisin ostaa heti molemmat, jos olisin esim. miljonääri :D

   Poista
 3. Itse ottaisin beigen tai mustan. Mulla on kyllä korssin valkoinen lompakko, mutta en valkoista laukkua osaisi käyttää. :/ musta taas on aina musta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taas tulee musta niin korvista, etten voisi edes harkita kokonaan mustan ostamista. Ehkä sitten taas tulevaisuudessa, niin tämä maku vaan muuttuu! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit