Gastro part.1

Sain yhteistyökumppanilta kutsun Gastro -messuille, jotka järjestetään vielä tänään viimeistä päivää. Osallistuin paikalle todellisella mielenkiinnolla siitä, mitä keittiöpuolella nyt tapahtuu, ja mikä on nyt in. En ole kyseisillä messuilla ennen käynyt, koska kyseiset messut ovat suunnattu vain alan ammattilaisille ja kutsuvieraille. 

Messuilta ei maistiaisia puuttunut! Itsehän vielä toissapäivänä olin sokerilakossa, jonka on tarkoitus kestää koko vuoden. No, tiedätte mitä sille tapahtui, kun katsotte nämä kaikki kuvat, mitä messuilta olen ottanut. Onneksi olin sopinut itseni kanssa, että eilinen on ansaittu vapaapäivä sokerilakosta, ja kaikista muistakin ruokavaliorajoitteista. Olin oikeastaan jopa yllättynyt, miten paljon erilaisia maistiaisia messuilta löytyi! Ehkä ravintola-alan ammattilaisten messuilta ei parane paljoa muuta odottaakaan, mutta minä en oikein tiennyt mitä odottaa, joten olin valmistautunut kaikkeen. Yllätyin positiivisesti! 

Tässä siis vähän esimakua Gastrosta!


Koneeni urpoilee minulle, joten laitan lisää kuvia pikimmiten, kunhan saan ne ulos kamerasta. Niin paljon kaikkea silmänruokaa siellä oli, että melkein puolet lähes 300 kuvasta on julkaisukelpoisia. Namnamnam! 

Sain messuilta mukaan myös aivan ihanat maistiaiset, näistä kuulette vielä tarkemmin lisää myöhemmin! 


Oikein ihanaa viikonloppua kaikille! 

Kommentit

Suositut tekstit