Gastro part 2.

Kuvatulva Gastrosta alkaa purkautua ja saada ilmettään, ja laittelen taas iiihania ruokakuvia, joita tuli otettua reippaasti yli toistasataa! Tässä "pieni" osa, vaikea valita kuvat jotka julkaisisi, kun niitä tuli niin paljon! 


 Tarjolla oli ihan superisti maistiaisia, ja kuten sanottu, mun kaikkien lakkojen rippeetkin hävisi näillä messuilla taivaantuuliin! 


 Parasta antia on todennäköisesti kaikki mitä löytyy täältä Lahden korvestakin ihan tavan kaupoista, ja muutenkin ympäri Suomen. Tottakai ravintola-alan messuilta löytyi mielettömästi myös vain tukkumyyjiä ja ravintola- ja kahvilakalusteiden myyjiä, mutta näin tavan pulliaiselle kameran linssi veti eniten tuonne ruokapuolelle..  Fazerin kohdalla yritin vielä uskotella itselleni olevani sokerilakossa.. Ihan turhaan, seuraavan kerran kohdalle tullessa oli sokerilakko jo kaukana historiassa :D 


 Näin kaunista oli melkein sääli syödä.. kuittasin valokuvalla :D 


 Tämä gluteeniton vitriini oli oiva pelastus kaiken sokeriöverin keskellä, ja antoi pientä helpostusta myös omalletunnolle ;) Näitä herkkuja saa kuulemma vain Stockmannin Herkusta, ja joistain kahviloista, joihin niitä oli tilattu, mutta ei ainakaan Lahdesta. Damn! Saa vinkata, jos tiedätte paremmin!


 Näistä seuraavista olin ihan superinnoissani! Raikastamon luomu Kola meni ihan väärästä rahasta, ja tuoteselosteesta löytyy tällainen luettelo:
Valmistusaineet: Vesi, luomusokeri, hiilidioksidi, karamellisoitu luomusokerisiirappi, luomukolauute ja luomusitrushedelmäuute


Nämä seuraavat taas olivat väärää rahaa, nämä eivät nimittäin olleet lainkaan syötäviä!


 Ja sitten jotain mitä en uskaltanut maistaa, vaikka juuri jotain tällaista nimenomaan odotinkin! 


Melkein harmittaa, mutta keksin noin miljoona tekosyytä miksen voi/halua/pysty maistamaan yhtään minkäänlaisia toukkia.. :D 


 Tämä viimeinen herätti kieltämättä pientä hilpeyttä tämän kaiken muun tarjoilun keskellä! :)
Mitä ihania vinkkejä tuolta saikaan, ja oikeaa käsitystä siitä, miten paljon esim. gluteenittomia tuotteita on saatavilla ihan tavan marketeista! Huono puoli, että kaikki gluteenittomat tuotteet tuntuivat sisältävän aika mojovan määrän lisäaineita, joten tässä vähän kehitysehdotusta tuottajille! Myös luomua oli kivasti esillä, ja luomu onkin selvästi nousussa, joka on erittäin positiivista! :) 

Jatkan Gatron kuvia vielä ei-ruokakuvilla, mutta tässä selvästi herkullisimmat ;) 
Ihanaa maanantaita kaikille! 

Kommentit

Suositut tekstit