Vähän erilainen sisääntulo

Mun eka reaktio tähän oli kutakuinkin MÄ EN KESTÄÄÄÄÄÄ! :D:D Tämä on ilmeisesti jo todella vanha, ja keretty jo mainostägäilläkin youtubesta, mutta ehdottomasti löytämisen arvoinen.


Tämän bongasin sattumalta täältä, ja kommenttiboksin puolelta löytyi yllättävän tuomitsevaa palautetta. Olenko mä ainoa, jonka mielestä tää olisi vaan pirun siistiä?! Ei sillä, etten arvostaisi perinteitä, mutta tämä jos mikä vapauttaisi suomalaisille ominaista jäykkää tunnelmaa! :) Toinen juttu mistä päin Suomea löytyy kirkko tällaisen toteuttamiselle, mutta eihän sekään ole este!

En ole koskaan kuullut, että kukaan tällaista Suomessa olisi toteuttanut, onko tullut vastaan? :)

Kommentit

  1. En ole ihan vastaavaa nähnyt suomessa mutta niitä on muutamia joissa kesken häävalssin musiikki muuttuu ja alkaakin yllätystanssi. Meille tulee pieni yllätystanssi, mutta en voi sitä blogissa puhua kun sen tulee olla ylläri. Tosin tämä tanssi tulee siihen kohtaan juhlaa, kun tulemme ensimmäistä kertaa rouvana ja herrana sisään juhlatilaan:) Saa nähä miten käy, videon laitan ehdottomasti sitten tulille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa, aika ihanaa, että Suomessakin edes vähän yritetään! Jään mielenkiinnolla odottamaan sitä videota, kuulostaa hauskalta! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit