Testissä: EFFECT Nail Desing Kit

Lahden Elämäsi Juhlat ja Nainen 2014 poikivat myös blogiyhteistyötä. Tuotteet on siis saatu blogin kautta. Jatkossa merkkaan blogiyhteistyön samaisella tägillä.


Mainitsemisen arvoinen tämä yhteistyö on siksi, että tehdään jo jonkin sortin historiaa. Mulla pysyi kynsilakat kynsissä! Moni on varmasti paininut pehmeiden ja liuskottuvien kynsien kanssa, ja minä tästä oman blogini puolella olenkin jo maininnut. Juhlapäivänä koristelut saisivat ehdottomasti pysyä siistinä koko päivän, ilman että kynsilakkoja täytyy korjailla pitkin päivää tai iltaa. Itse ainakin tiedostan omat kynteni ja niiden heikkoudet niin vahvasti, että kyttään koko illan kynsilakkoja jos olen sellaiset laittanut. Nykyään en kovin usein edes jaksa laittaa lakkoja juhliin, löytynee hyödyllisempääkin keskityttävää, kuin lohkeilleet kynsilakat.


Tässä oli messupäivän lähtötilanne. Juuri nysityt kynnet, koska pitkäksi ne eivät nätisti kasva liuskoittumisen ja ja katkeilun vuoksi. Oma pehmeä kynsilaatuni on lähes toivoton laitettava ja pääosin pidän kynnet myös näin lyhyinä. Rakennekynsiä ja geelikynsien tippejä en ole juuri edes harkinnut, koska en jaksa huolehtia niistä jatkossa. Ehkä joku perus vaalea ranskalainen manikyyri voisi kestää myös omaa kriittistä silmääni, mutta tuskin jaksaisin katsella mitään erikoisempaa lakkausta pidempään. Nämä tavan lakkaukset siis ovat ehdottomasti suosioni kärkipäässä!

Messulounaalle istuin aiemmin tuntemattoman naisen pöytään, ja siinä muutaman sanasen vaihdettua lupasin piipahtaa heidänkin messuosastollaan. Sain ihanan ja pirteän vastaanoton ja kynsiin ihanan lakkauksen!


Kynsiin laitettiin Effect Nail Desing Kit -lakkoja. Jokainen lakka sisältää perinteisen lakkasiveltimen sekä uudenlaisen, helppokäyttöisen mikrokärjen kynsien koristeluun. Omat kynteni tehtiin kapealla siveltimellä, jollaisen sain myös kotiin testiin. Kapea koristelusivellin on saatavilla erillisenä kynänä, ja tyhjässä putkessa toimii hyvin siveltimen puhdistus. Säiliöön kynsilakanpoistoaine ja sivellin kiinni, ja nestettäkään ei tarvitse vaihtaa joka kerta. Superkätevää!


Kotiin testiin valitsin lumoissani Groove -sarjan lakat. Valinnanvaikeus iski paketit eteen saatuani, kaikki pakkaukset olivat ihania! Kultainen glitterilakka ja mintunvihreä-pinkki yhdistelmä veivät kuitenkin sydämeni kutakuinkin heti, ja punasävyisiä lakkoja löytyy jo aikamoinen sarja. Tosin jos nämä osoittautuvat myöhemmin pidemmänpäällekin kestäviksi omiin kynsiini, luulempa että joudun kotiuttamaan useammankin saatavilla olevan paketin... Koristelu vaikutti todella yksinkertaiselta, ja juuri tällaisesta pienestä väkertämisestä tykkäänkin! Niinkuin vähän aikaa sitten ihan random-kynsilakoilla koristelua kokeilinkin.


En tiedä onko syy oikeasti huono kynsilaatu, vai huonot kynsilakat, mutta jopa manikyyrissa laitettu kynsilakka lohkesi kynsistä pois vielä samaisena päivänä. Messuilla lakatut kynnet kestivät yön yli, ja jopa seuraavaan iltaan, ennen kuin perinteisesti etusormesta lohkesi palanen pois. Ei mitenkään uutta. Glitterilakka lähti kynsistä nätisti levynä ja rapsuttelemalla, kynsilakanpoistoainella säätäminen oli lähinnä hidasta ja glitterisotkuista.


Olen nyt muutamia lakkauksia kokeillut messujen jälkeen, ja pakko se vaan on todeta, että odotellaan ruokavaliomuutoksen tuomia parempia kynsiä vielä kuukauden verran. 2-vuotias on kyllä tykännyt lakkailuista, ja minäkin nautin aina puoli päivää kestävistä lakkauksista. Pakkaukella on saanut tehdä ihania kynsiä, ja koristelu on ihan super-helppoa! Kun malttaisin odottaa kuivumistakin ;) Jatkan siis ainakin toistaiseksi paljailla arkikynsillä menoa, ja kruunaan kynnet vaan tärkeille menoille. Sääli!

Oletteko kokeilleet Effectin lakkoja? 

Kommentit

Suositut tekstit