lauantai 18. tammikuuta 2014

Uusi tilaus somistevuokraamoon

LISÄÄ UUTUUKSIA LUVASSA SOMISTEVUOKRAAMOON! 

Kävin eilen Partylite-konsultillani, ja tein omasta mielestäni aika mahtavan tilauksen. Kunnes tulin kotiin, ja tänään laitoin sähköpostia perään, että muuttaisin tilaustani.. :D Silti aika ihania juttuja tulee nyt somistevuokraamon valikoimiin, ja tässä vähän ensimakua:

Näistä olen ehkä eniten innoissani, miten monikäyttöiset! Tilasin näitä viisi... :DMulta tulvii ideoita näiden käyttöön, onhan ihan ok, että on näin innoissaan siitä mitä pystyy tarjoamaan asiakkaille?? :) 
Lisäksi tilasin tällaisen kolmikon, itseasiassa myöskin viisi tällaista kolmikkoa.


Ihan katasrofaalinen kuvien laatu PatryLiten kuvastosta screenshottina, koittakaa kestää ;) En malta odottaa, että pääsen kuvaamaan nämä itse.

Kaikki tuotteet on varattavissa heti! 

Koska PartyLiten somisteissa saa polttaa vaan heidän kynttilöitään, tarjoan helmikuun loppuun mennessä tilaaville kynttilät vuokrauksen yhteydessä. Sen jälkeen kaikki PartyLiten kynttilät voin tilata asiakkaalle valmiiksi oman valinnan mukaan. Valitsin kuvastosta jo muutamat kynttilät testiin ja kuvattaviksi.

PartyLite konsulttini on Milla Meritie, ja hänen sivuiltaan on kuvatkin napattu.

Lisäksi tilasin kotiin vielä tällaiset, nämä eivät tule varsinaisesti valikoimiin, koska näitä tulee vain nämä kaksi. Ne on ehkä lainattavissa erillisestä sopimuksesta. ;)


Mitäs pidätte? :)

1 kommentti: