tiistai 28. tammikuuta 2014

Tilauskaavailuja

Kaavailen tässä juuri tilausta Finnmarilta, mutta minulla on pieniä ongelmia tilauksen tekemisessä. Haluaisin nimittäin tilata heiltä kaiken. Siksi pyydänkin nyt teiltä apua, lukijani! Käykää vilkuilemassa kevätkuvastoa läpi, ja antakaa mielipiteenne mitä kannattaa tilata?

Kuva
Suunnitelmissa ainakin maljakoita (mutta mitä kaikkia?!), tuikkutelineitä (niinpä!), metallihäkkejä ja mitäs sanoisitte tuollaisista juoma-astioista hanalla, olenko mä ainoa joka on liekeissä?

Kuva
Kuva
Kuva
Nuo ulkotulitelineet, joissa on kanervat ja luumut veivät myös sydämeni! Olenko ainoa? Ja mites on tarjoiluastioiden tai karkkibuffetin laita?

Apuja todellakin kaivataan! :)

4 kommenttia:

 1. Ei Herranjumala! olin pari päivää käymättä ja vaikka kuinka monta postausta tullut uusia!
  Oot todella päässy vauhtii noissa tilauksissa, vaikka mitä firmaa ja purkkia ja purnukkaa ootkin jo katsellut! Musta ne sun itsellesi kotiin ostamat kynttilähärvelit oli kaikista hienoimmat, mutta mun maun sä tiedätkin ;D

  (Vastaan nyt tyylikkäästi kaikkiin kysymyksiin jotka muistan)
  Puvuissa oon tavallaan sun kans samalla kannalla nois tyyleissä, mut ite oon alkanu tässä jonkun ajan mittaa miettimään jopa ihan teemoitettuja häitä! Ei huolta, en mä mitään halloween pläjäystä oo koskaan haaveillukkaan mutta jotain muuta. Eipä nuo häätkään oo ohjelmassa varmaan moneen vuoteen mutta kaipa sitä haaveilla saa :)

  Ikävää ettei PartyLiten tuotteissa saa käyttää kuin niiden omia kynttilöitä, mutta kai sekin on sitten mainosta niillepäin :) Finmaria kattelen aina kun tulee ajettua siitä lahden ohi ja koskaan en sinne ehdi :D

  Voisin melkein sanoa että nautihan tosta ostorumbasta, vaikka ne ei sulle itsellesi virallisesti tulekkaan niin kerrankin voi shoppailla hyvällä omallatunnolla ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen itseasiassa miettinyt, jos peruisin koko PartyLiten tilauksen juurikin tuon takia, ettei niissä saa polttaa ku heidän omia kynttilöitä. Jotenkin super epäkäytännöllistä, ja mitä se kertoo niiden tuotteiden hinta-laatu suhteesta, ettei ne takaa niiden käytettävyyttä ja kestävyyttä, jos niissä polttaa jotain muita kynttilöitä. Laskeskelin myös noiden vuokraushintoja, mitkä tulisi mun mielestä niin älyttömiksi, että taitaa jäädä tilaamatta.
   Mäkin tykkäsin tietysti niistä itselleni valitsemista ihan superisti! :D

   Mä ehkä vähän salaa nautinkin, varsinkin huomenna, kun kiikutan MacBook Airin kotiin <3

   Teemahäistä mä olen ajatellut, että kasaan jonkinlaisia settejä sitten valmiista somistevuokraamosta, että vähän kaikkiin häihin löytyisi jotain kivaa. Mutta katsotaan, kunhan päästään edes alkuun! :)

   Poista
 2. En yhtään ihmettele, että haluat tilata kaiken, koska tuolla oli aivan ihania tuotteita! Itse ihastuin toki kaikkeen, missä on violettia tai lilaa, koska on meidänkin häissä teemaväri, erityisesti nuo korkeat maljat, joissa ruusukynttilä, olivat upeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, niitä täytyykin varmaan tilata valikoimiin, et nimittäin ollut ainoa kiinnostunut! :) Hienoa, etten ole yksin ihailujeni kanssa, varmasti siis tuotteille löytyy kysyntääkin!:)

   Poista