torstai 30. tammikuuta 2014

Sotkunutturat

Tuossa massupostauksessa mainitsin omaan makuuni liian sliipatuista morsiammista, joten ajattelin vähän avata lisää siitä, mitä sitten haluan. Jälleen kerran inspis löytyy Pinterestistä, joten kaikki kuvat täältä. Koska hääkampaus on kyseessä, mielestäni on erittäin sopivaa käyttää jonkinlaisia hiuskoristeita kampauksen seurana.En ole erityisen lettifani, mutta muuten ensimmäisen kuvan kampaus on lähes täydellinen. Tai ainakin tuo koriste on ihana.. Tykkään tuosta toisesta rentoutensa puolesta enemmän, ja varsinkin kasvoja kehystävistä hiuskiehkuroista sivuilla. Ihana rento, mutta silti niin huoliteltu ja juhlava.  Alla oleva taas hipoo täydellisyyttä, tosin tuon nutturan asettelu on hieman eriskummallinen. Mutta minäpä löydänkin korjattavaa pitkälti kaikesta :D Se on yleensä vain eduksi tällaisella alalla;)


Seuraavat menevät jo aika rennoiksi hääkampausta ajatellen, mutta sopivat mielestäni oikein hyvin kepeisiin kesähäihin. Näihin jos heittäisi jotain strassi-/helmistydeemiä sekaan, niin olisivat oikein passelit juhliin! Vai tarvitsevatko edes sellaista?Tällaista osittain aukiolevaa kampausta en oikein ole hyväksynyt edes lähelle vaihtoehtoja, mikä on aika outoa, kun kuitenkin vannon rennon kampauksen nimeen.... Mutta tämä on jo aika kaunis lempeine kiharoineen!Tuo sivulla oleva niskanuttura on vienyt sydämeni ehkä täysin.. Mutta mitäs te pidätte, millainen kampaus teillä oli hääpäivänänne, tai mitä olette suunnitelleet

4 kommenttia:

 1. Itselläni on aika samanlainen maku kampausten suhteen. Blogissani juuri muutama päivä sitten kirjoittelenkin kampauksista.

  VastaaPoista
 2. Tuo ensimmäisen kuvan lettikampaus on kyllä ihana!

  VastaaPoista
 3. Mistä olet napannut tuon nutturakuvan, jossa on kaunis valkoinen pusero selässä olevin mustin "pitsisomistein"? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinterest-tauluiltani ovat nämäkin kaikki kotoisin! :)

   Poista