sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Somistevuokraamo

Olen tällä hetkellä suunnittelemassa somistevuokraamon tuotteita. Nyt on mahdollisuutesi vaikuttaa!

Mitä haluaisit löytää somistevuokraamosta?
Laita kommenttia tulemaan, tai sähköpostilla viestiä paula.reimi(at)gmail.com


Kaikki kuvat Pinterest

Tällä hetkellä ostoslistalta löytyy mm. kynttiläsomisteita, maljakoita, kankaita, karkkibuffet ja paperisomisteita. Myös tietynlaisista somisteista voi laittaa vinkkiä ja ehdotuksia tulemaan!

Ppsssst, nyt on myös aika ilmoittaa yrityksesi Palveluvertailuun, mikäli et ole sitä vielä tehnyt! :) Kartoitan tällä hetkellä Lahtea ja lähialueitten juhlapalveluyrityksiä, mutta koko Päijät-Hämeen alue otetaan huomioon.

EDIT: SOMISTEVUOKRAAMO ON AVATTU, TERVETULOA! 

10 kommenttia:

 1. Vintagetyyli tuntuu pitävän pintansa, varmaankin siis tuon tyyppiselle somistustarvikkeelle olisi kysyntää; vanhoja matkalaukkuja ja kirjoja, puisia laatikoita, ikkunanpokia.. ;) Myös ripustettavat valot voisivat olla helpompaa vuokrata, kuin hankki itselleen?

  Ja hei, jos asiakkaasi kaipaavat hääkutsujen / muiden paperituotteiden suunnittelua, niin tarjoan graafisen suunnittelun palveluja ympäri Suomen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä!! Näitä olenkin haeskellut aina joutessani, ja itseasiassa jonkin sortin valoja on myös tulossa valikoimaan!:)
   Kiitos vinkeistä, ihanaa kun saa vahvistusta sille mitä on itsekin miettinyt; ihan ulapalla en siis ole;)

   Poista
 2. Pöytäliinat! Esim pitsiä ja pellavaa... "lintuhäkkejä" kukka-asetelmille ja kynttilöille. Heliumpalloja! Läpinäkyviä, hopeisia, valkoisia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en itseasiassa oo suunnitellut pyötäliinoja ollenkaan, koska niitä saa aika usein pitopalveluilta, tai ne löytyy jo juhlatilalta. Mutta tämäkin selviää, kun teen Palveluvertailua! :) Mutta tietysti erikoisempien liinojen hankinta on ollut harkinnassa, siis hyvä että niille on kuitenkin kysyntää! :) Etkä muuten ole ainoa, joka kaipailee heliumpalloja! :)

   Poista
 3. Minullakin tuli mieleen vintagetavarat: vanhat vaa'at jne mitä Janinakin mainitsi. Valaistukseen myös panostetaan joten isoja valoköynnöksiä, valo kylttejä kuten bar, sellaisia mitä ei viitsi ostaa mutta joita me kuitenkin haluaisimme. Jonkinlaisia puolivalmiita photobooth seiniä, baarikatoksia jne. Ainiin ja se hodarikoju, se on kova:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hyviä ideoita, osaa en ollut edes ajatellut! Kiitos! :)

   Poista
 4. Valoköynnöksiä tosiaankin, peilejä pyötäkoristeluihin, peilejä menuiden yms kirjoitteluun, hienot kehykset Photoboothia varten yms kamaa sellaiseen...

  VastaaPoista
 5. Pöytäkortti telineet on usein sellaista "ylimääräistä" mitä moni ei viitsi hankkia tai suunnitella, mutta jos niitä on tarjolla niin uskon että istumajärjestystenkin järkkäily olisi mielekkäämpää :)
  Tuo photobooth taitaa olla nyt viimeisimpiä trendejä, joita ihmiset miellään tosiaan kehittelisi. Makeispuffetti on monella ollut myös, jota voisi olla hauska somistella. Liitutaulut, valokuvakehykset (kuten joku jo mainitsi) ja nuo vintage kamat tosiaan on iso juttu vieläkin. 20-luvun glamour on aika usein hääpuvuissa edustettuna joten miksei siis koristeissa.

  Niin ja tietysti sellainen James Bond henkinen ylellisyys. Ruusunkukkahäät on suomessa ehkä suositumpia mutta esim hienompii varattuihin tiloihin olisi hieno saada kunnon kankaita pöydille ja servietteihin, punaisia mattoja, valokuvia, kristallilaseja ja koristeita, kynttelikköjä, kunnon kynttilänjalkoja jne :)

  Ei kauheasti mitään mitä ei olisi jo mainittu mutta yritetty kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihanaa, paljon ideoita ja vahvistusta munkin ajatuksille! :)

   Poista