torstai 16. tammikuuta 2014

Palvelut: somistevuokraus ja somistuspalvelu

Ajattelin koota tarkemmat postaukset palveluitteni kuvauksista, että niistä saadaan selvää myös ennen nettisivujen julkaisua. Avaan siis uudella otsikolla kulkevan juttusarjan, joita on sitten helppo hakea, kun haluaa muistella mistäs tässä hommassa olikaan kyse. :)

Somistevuokraamoni idea on ollut ensisijaisesti vähentää kulutusta, koska ekologisuus on minulle tärkeää. 50cent tuikkukipot on helppo heittää roskiin juhlan jälkeen, enkä ainakaan minä ole kokenut niitä kovin kiinnostavaksi, saati ekologiseksi vaihtoehdoksi. Toisekseen olen halunnut tarjota juhlia järjestäville pientä luksusta. Haluan helpottaa isoa järjestämisurakkaa omalla työpanoksellani, ja tarjota juhlaan laadukkaita somisteita. Minä olen ekologisuuden nimissä halunnut tehdä vuokraamisesta myös ostajalle kannattavaa. Miksi nostaa vuokraamisen hinnat älyttömiin summiin, kun on taas kerran halvempaa ostaa ja myydä eteenpäin ja lisätä kulutusta? Minun hinnastoni on luotu juhlan järjestäjä mielessä pitäen, ja pakettitarjouksia voi kysyä aina.


Monilla morsiammilla on kunniallisia suunnitelmia ostaa tavaraa ja myydä eteenpäin juhlan jälkeen. Kun tavara ei menekään kaupaksi häiden jälkeen, se jää varastoon pölyttymään, ja päätyy lopulta kaatopaikalle. Tai sitten sitä vaivaa ei yksikertaisesti kaiken häästressin jälkeen jaksa nähdä. Nämä kaikki ongelmat minä aion ratkaista jo ennen kuin niitä ehtii edes syntymään! :)

Somistevuokraamoni hinnat löytyvät tuotekohtaisesti nettisivuiltani, kun ne avataan, siihen asti kaikista somisteista voi kysyä tarjousta.

Somisteeni ovat vuokrattavissa kaikkiin tilasuuksiin! 

Mikäli tuntuu, että stressiä riittää ja aikaa ei, minut saa myös somistamaan juhlatilan, sekä siivoamaan somistukset. Somistuspalveluun kuuluu myös somisteiden jälkihuolto sekä puhdistus. Mikäli tarvetta ilmenee, minut saa myös siivoamaan juhlatilan kokonaisuudessaan, jolloin huolehdin esimerkiksi roskista, astioiden siivouksesta tai palautuksesta, muiden somisteiden purkamisesta jne. Minä siis autan kokonaisuudessaan juhlan valmistelussa ja purkamisessa.

Kuva
Lahden alueen juhlatiloihin tutustuessa Palveluvertailun yhteydessä olen ottanut huomioon myös juhlapaikkojen somistusmahdollisuudet. Jos vaatimuksenasi on vaikka suuret kattoparrut, tai mahdollisuus pitkiin somistuskankaisiin tanssilattian päälle, minulta löytyy tieto näistäkin. Minulta löytyy myös valokuvia juhlatiloista ja niiden mahdollisuuksista.

Mikäli kysymyksiä ilmaantuu, vastaan kaikkiin enemmän kuin mielelläni! 

Seuraavana palveluna avaan teille Palveluvertailua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti