maanantai 27. tammikuuta 2014

Messuantia Kouvolasta

Terveisiä Kouvolan häämessuilta! 


Kävimme ystävän kanssa pyörähtämässä Kouvolan häämessuilla viikonloppuna, ja tässä vähän niiden antia. Messut olivat Kouvolan kaupungintalolla, ai kun niitä portaita saisi laskeutua vastanaineena vilkutellen!  :)


Aika pienet messut, mutta silti vaivaa oli selvästi nähty. Helsingin häämessut talloivat kyllä kävijämääränsä puolesta, mutta eipähän tarvinut jonotella oikeastaan
mihinkään. Ja lavankin näki kiitettävästi, ilman sen kummempaa tunkemista. Emme malttaneet katsoa oikeastaan muuta kuin seuraavan palkitsemisen, ja iltapäivällä tulleet tanssiesitykset.


En tiedä onko edelleen muodissa sliipatut kampaukset ja jäätävä meikkimäärä, mutta muhun ei iske kyllä millään lailla. En todellakaan tuomitse, mutta minua jäi häiritsemään, kun malleissa ei näkynyt oikeastaan yhtäkään rennommalla kampauksella ja kevyemmällä meikillä varustettua "morsianta". Ehkä mä olenkin ainoa, joka tykää sotkutukasta myös virallisemmissa juhlissa?


Bongasin paikanpäältä myös tällaiset, miten nerokasta! Kehittelin esittelijän kanssa jo jonkinlaista yhteistyömahdollisuutta, kertokaas lukijat mitä mieltä näistä olette? Minä koin aivan mielettömän kätevinä, jos tuolin malli on erikoisempi. Tosin omaan harsohörsö-tyyliini nämä eivät istu, mutta näen erittäin positiivisena vaihtoehtona esim. taittotuoleihin tai vanhoihin muovituoleihin!Näitä kakkuja katsellessa ei onneksi alkanut sokerilakko kaduttamaan...


Bongasin henkilökohtaisen blogini puolelle vähän yhteistyökuvioita hyvinvointiin liittyen, mutta palaan näihin myöhemmin!Kävittekö te ihailemassa messuja? Mitä piditte? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti