Finnmari-aarreaitta

Kävin Finnmarilla vähän hipelöimässä ja valokuvaamassa, ja valkkailin sieltä valikoimiin aika runsaasti kaikkea ihanaa. Mietintään jäi pari (ihanaa!) juttua, mutta monta ihanaa muuta tarttui mukaan! Lisäksi osa tuotteista on tulossa vielä tukun puolelta, joten niitä vielä jonkin aikaa odotellaan. Myös paremat tuotekuvat saan otettua tukkutilauksen myötä.

Tässä kuitenkin muutamia tuotteita, jota valikoitui vuokraamoon <3
Päivitän tuotteiden mittoja myöhemmin!
Ihanat jalalliset kynttilämaljat, vuokrahinta 1€.
Näitä otin valikoimiin 12kpl. Mitat 12,5x25cm.


Korkea pilarimaljakko, vuokrahinta 3€.
Näitä löytyy 10kpl. Korkeus on noin 35-40cm. Pohdiskelin myös tuota vielä korkeampaa, mikä osittain näkyy ylävasemmalla. Sen korkeus oli n.10cm korkeampi kuin tämän, jonka valitsin. Mitä olette mieltä?


Jalallinen karkkibuffa-astia, näitä tulee mukaan perussettiin 2kpl, yhteensä tilasin näitä 6kpl. Passaa hyvin näiden kanssa <3
Vuokraus yksittäin 3€.


Kaksi sanaa: MILJOONA IDEAA!<3 Nämä sinkkiastiat veivät totaalisesti sydämeni, ja näitä otin valikoimaan jokaista kokoa kaksi. Näitä tosin joudun odottelemaan hieman pidempään, kuin luulin, mutta sormet ristissä, että tilaus toimitetaan mahdollisimman pian!
Mitat
Suurin 41x30x20,5 cm, vuokrahinta 5€
Keskikokoinen 33x22,5x16,5 cm, vuokrahinta 4€
Pienin 24x16x14 cm, vuokrahinta 3€


Liitutaulu, vuokrahinta 2€
Mitat 29x45 cm. Näitä tuli valikoimiin 4kpl.


Lintuhäkki, vuokrahinta 5€.
Mitat 21x55 cm. Näitä löytyy 6kpl.

En saanut liikkeessä ihan kaikkia tuotteita kuvattua, koska osaa löytyi enää vain kuvastosta. Päivittelen loput tuotteet tukkutilauksen saavuttua <3

Nämä jäivät vielä hautumaan, ja kaipaisinkin nyt teidän mielipiteitänne. Tällaisen seuraavan otin kotiin kokeeksi, palaako valettu kynttilä kauniisti irti, vai onko kippo tuhoon tuomittu ensimmäisen käytön jälkeen. Ihan harmittaa, tämä olisi täydellinen tuikkukippo!


Loput tuotteista jäi vielä pohdintaan, palautetta kaivaten! Näitä pienempiä tuikkukippoja olin ajatellut ostavani useita kymmeniä, ehkä jopa sataa hipoen. Kynttilöillä on niin helppo somistaa ja saada tunnelmaa!<3
Otan palautetta vastaan enemmän kuin mielelläni! Olen myös valmis tilaamaan kaikkia tuotteita isompia eriä, mikäli tarvetta ilmenee. :) Postia voi laittaa sivupalkin yhteydenottoboksiin, tai suoraan puhelimitse 045 179 4440/Paula.

Mitäs pidätte uusista tuotteista? :) 

ps. Ikkunaprojekti meneillään, palaan asiaan maalipurkin jälkeen ;)

Kommentit

  1. Oi olipas tuolla finnmarilla ihania juttuja! Meillä onkin tuossa kesällä luvassa yhdet aika ihanat juhlat, joihin tuommoinen romanttisempi koristelu passaisi aika kivasti...ehkä voitaisiin jopa sun kautta sitten vuokrailla juttuja, kun en oikein kotiini tykkää koriste-esineitä ostella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuokraamon tuotteet ovat saatavilla kaikkiin juhliin ja tilaisuuksiin! :) Nettisivuni avautuvat todennäköisesti muutaman viikon sisällä, ja infoan siitä sitten isosti. Sitä kautta pääsee näkemään sitten tarkemmin koko valikoimaa! Päivä toki kannattaa varailla ajoissa, hääsesongin aikaan tuotteet varataan nopeasti. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit