keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Fiilistelyjä

Huhhuh, kun mä olen innoissani! En tiedä onko ihan ok olla näin innoissaan työstä mitä saa tehdä, mutta mä olen ihan liekeissä!! En tiedä huomasiko kukaan, mutta yritykseni Paulan Juhlapalvelu on nyt virallisesti saanut kaupparekisterimerkinnän, ja yritykseni pääsee vihdoin tositoimiin! Tänään käyn hakemassa laitteet yritykselle, ja pääsen vihdoin ja viimein opettelemaan Applen MacBookin käytön! Mulla ei omaa konetta ole ollutkaan moneen vuoteen, ja tämä pöytäkoneen ääressä istuminen onkin alkanut jo vähän tökkimään.

Lisäksi olen pohtinut jä pyöritellyt, ja tullut siihen tulokseen, että lupailemani PartyLiten tuotteet eivät koskaan saavu valikoimiin. Peruin koko tilauksen sen kaikessa ihanuudessaan, koska en katsonut niitä kovin kannattavaksi hankinnaksi hintansa kannalta. Haluan kuitenkin tarjota asiakkaalle edullisia vaihtoehtoja somistukseen, ja noiden tuotteiden vuokrahinta olisi noussut 13-25€/kpl, mikä on mielestäni ehdottomasti liikaa.

Kuten sanottu, valikoimiin ei todennäköisesti ole tulossa mitään överihalpaakaan, koska niiden arvo olisi vain nimellinen. Haluan kuitenkin antaa mahdollisuuden vuokrata juhliin laadukkaita ja kauniita tuotteita, kun ostamalla tyydyttäisiin ehkä halvemaan "menettelee/kelpaa" -linjalle. En nää järkeä tarjota tätä menettelee -linjaa omissa valikoimissani, sanokaa jo olen väärässä! Pyrin myös ostamaan tuotteita, jotka täyttävät omat kriteerini: laadukasta, kaunista ja kestävää. Tuotteita läheltä ja ekologisesti, omia arvojani kunnioittaen.

Vaikka juhlasuunnittelu on ihanaa, se aiheuttaa aika monelle stressiä varsinkin kaiken hintavertailun ja kilpailutuksen keskellä. Tämän koitan pitää mielessäni, ja kehystän vielä kotitoimistoni seinälle:


Nyt lähden hakemaan vähän tarvikkeita yritykselle, seuraava postaus tuleekin sitten ihan omalta Airilta! <3 Oikein ihanaa ja aurinkoista keskiviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti