keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Ensimmäiset ostokset

Huu, ai että mitä bongasin Lahden Pentikiltä eilen! Nappasivat heti sisäänastuessa silmään, ja ne sopivat täydellisesti somistevuokraamon valikoimiin. Pentikillä täytyy käydä säännöllisesti katsastamassa valikoimat, heillä on ihanan klassisia muotoja ja malleja, jotka on helposti tuunattavissa moneen käyttöön! Jatkossakin jotain Pentikiltä valikoimiin nappailen, ideoita ja ehdotuksia saa laittaa! :)
Täydelliset ensimmäiset kappaleet somistevuokraamoon! Olisin ehkä halunnut ostaa kaikki jäljellä olevat viisi kappaletta, mutta päädyin kolmeen. Astiat olivat kyllä niin tilavia, että näille olisi voinut keksiä jotain muutakin käyttöä useammalla kappaleella. Nämä kuitenkin tulevat karkkibuffettiin, joten esim. kynttilöiden polttaminen astioissa on poissuljettua.

Astiat on vuokrattavissa heti, ja vuokrahinta on toistaiseksi vielä neuvoteltavissa! ;)Mä olen näistä ihan superinnoissani, joten nyt kysynkin teiltä, hyvät lukijani! Teinkö hyvät ostokset somistevuokraamoa silmällä pitäen? :) 

5 kommenttia:

 1. Teit, varsinkin kun voi purkkien ympärille kietaista oman teeman väristä nauhaa:)

  VastaaPoista
 2. Kyllä teit ainakin esteettisessä mielessä! :) Toki Pentikin lasitavara on monasti vain melko hentoista ja saattaa kärsiä nopeastikin väärissä käsissä.. Mutta kauniita ne ovat kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tätä mietin itsekin, purkit eivät kovin jykeviltä tuntuneet. Mutta minä pakkaan asiallisesti, tosin vielä auki kuinka monin pehmustein;)

   Poista