torstai 12. joulukuuta 2013

Kiitokset, ilo ja innostus

Kiitos mielettömästi tästä positiivisesta palautemäärästä, jonka olen saanut! Haluan kiittää teistä jokaikistä lukijaa ja tukijaa, ette uskokaan millainen vaikutus teillä on ollut yritykseni etenemiselle!

Yrittäjän arjessa on varmasti yleistä alamäet ja ylämäet, ja epäilykset heräävät varmasti moneen otteeseen jo suunnittelun aikana. Minulla oli parin päivän putki, joka tiputti minut tehokkaasti maan pinnalle ajattelemaan, onko liikeideani oikeasti kannattava. Eilisen postauksen julkaistessani, ja palautteita lukiessani en voi muuta kuin hymyillä, ja olla taas yhtä innoissani kun liikeidean välähtäessä tajuntaan.

Tässä parin päivän aikana minulle realisoitui työn määrä, ja se kuinka paljon tahansa teen laskelmia, en ole mitään ilman asiakkaita, lukijoita ja oikeanlaista markkinointia. Joten kiitos kaikille!

Tällä hetkellä voin kertoa, että intoni ja uskoni on palautunut, ja olen tästä ehkä enemmän innoissani, kuin missään vaiheessa. Pääsen toteuttamaan unelmia, joihin ei ehkä olisi varaa itse panostaa hääsuunnittelussa, tai auttamaan ihmisiä suunnittelemaan juhlat jotka toimivat, ja joista ei tarvi stressata. Mä pääsen tekemään ihmiset onnellisiksi! Mä en voi kuvitella mitään parempaa, ja tämä on se keino, jolla pääsen toteuttamaan omia vahvuusalueitani. Tekemään sitä, mitä haluan tehdä, ja missä olen hyvä, ja mistä nautin täydellisesti. Mä en voi kuvitella, että olisin missään parempi, kuin tässä mitä ryhdyn tekemään.


Mutta siirappi saa riittää, yritykseni starttaa 2014 tammikuussa, ja siihen asti yritän vaan pysyä housuissani ;) Kiitos vielä kaikille, ja ihanaa loppuviikkoa ja joulunodotusta! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti